Webshop Keurmerk

Dakisolatie

Dakisolatie

Dak isolatie materiaal kopen doet u online in onze webshop. Eenvoudig en snel online bestellen. Groot assortiment en goede service. Het dakisolatie materiaal is brandwerend en beschermd tegen kou.

Verschillende soorten glaswol en steenwol dragen bij aan de isolatie van uw huis of bedrijfspand. Dit beschermt u tegen lawaai van buiten en draagt bij aan een besparing van de stookkosten. Bestelisolatie.nl biedt u een snelle levering en u betaalt in onze webshop veilig en snel. Onze webshop biedt alleen glaswol en steenwol van de hoogste kwaliteit, van de beste leveranciers. Bestel online uw dak isolatie in onze webshop. Goede service, goede prijzen.

Het isoleren van de zolder met iSoEasy is heel makkelijk. In een paar stappen bevestigt u zowel de isolatie als de afwerking. U hoeft niet meer te stuken of te schilderen!
Rockwool Fastfixx Isolatieplaat
vanaf 26,60/m2
Rockwool Fastfixx isolatiesysteem bestaat uit de Fastfixx isolatieplaat, Fastfixx lijm en T- en L-afwerkprofielen.
Afwerkings-materialen voor de Rockwool Fastfixx isolatie platen.
SpijkerflensDeken 123
vanaf 5,80/m2
Rockwool Spijkerflensdeken is in de lengte voorzien van draadversterkte spijkerflenzen.
Isover Systemroll 400 uitermate geschikt voor geprefabriceerde dakelementen, maar ook goed bruikbaar bij het na isoleren van uw dak.
Door gebruik te maken van Isovlas isolatiemateriaal, bent u verzekerd van een comfortabel binnenklimaat. Zowel in de zomer als in de winter. Als grondstof wordt vlas gebruikt, een milieu vriendelijk materiaal. Isovlas heeft een enorme warmteopslagcapaciteit. In de zomer kan dit, bij een temperatuur van 30°C buiten, resulteren in een binnentemperatuur van 23°C. In de winter geldt het omgekeerd, bij -5°C buiten blijft het binnen 21°C.