Webshop Keurmerk

Wandisolatie

Wandisolatie

Bent u op zoek naar isolatie voor uw wanden? Hou de kou buiten de deur en kies voor de kwaliteit van Bestelisolatie.nl. Een groot online aanbod wand isolatie. Snelle en professionele levering door heel Nederland.

De beste soorten glaswol en steenwol vindt u online in onze webshop. Kopen is veilig en eenvoudig. Met wand isolatie zit u in de winter lekker warm en bespaart u toch stookkosten. Het is wel eens fijn om aan het eind van het jaar wat over te hebben. Bestel online uw wand isolatie in onze webshop. Naast wandisolatie bieden we ook vloer- en dakisolatie.

Isover Sonepanel per pallet
vanaf 1,30/m²
Isover Sonepanel is een glaswolplaat voor het isoleren van scheidingswanden en voorzetwanden. Deze plaat heeft goede thermische, akoestische en brandveilige eigenschappen.
Isover Sonepanel per pak
vanaf 1,46/m²
Isover sonepanel is de wand isolatie die door de professionele afbouwer enorm veel wordt toegepast. De isolatie is van één zijde voorzien van een vlies.
Knauf Thermolan TP416 Glaswol
vanaf 1,63/m²

Knauf Thermolan TP416 is een glaswolplaat éénzijdig bekleed met een naturel glasvlies.

Knauf Steenwolplaat RS-35
vanaf 2,20/m²

Wandplaat voor uitstekende akoestische en thermische isolatie in binnenwanden

Isover Soneroll
vanaf € 2,80
Deze glaswoldeken is aan één zijde voorzien van glasvlies voor het akoestisch, thermisch en brandwerend isoleren van lichte scheidingswanden en voorzetwanden.